close-icon

Olen vuonna 1985 syntynyt mies Lahdesta. Minulla on tutkinnot sekä markkinoinnista että graafisesta suunnittelusta. Valmistuin 2008 media-assistentiksi Koulutuskeskus Salpauksesta pääaineenani graafinen suunnittelu. Koska graafisen suunnittelun työtehtävissä olin paljon tekemisissä markkinoinnin kanssa, kiinnostuin aiheesta niin paljon, että hakeuduin Lahden ammattikorkeakouluun opiskelemaan sitä. Valmistuin toukokuussa 2013 tradenomiksi Lahden ammattikorkeakoulusta. Pääaineenani oli markkinointi.

Lahden ammattikorkeakoulussa teimme ryhmätöinä mm. markkinointi – ja messusuunnitelman HT-Collectionille (huonekaluvalmistaja) sekä tuotelanseerauksen Audille. Opinnäytetyössäni yhdistin markkinoinnin ja visuaalisen suunnittelun ja laadin sekä teoriassa että käytännössä visuaalisen identiteetin DuuniExpo 2010 ja 2011 -messutapahtumille.  Opinnäytetyöstäni sain maksimiarvosanan 5. Kansainvälisistä yhteyksistä olen saanut kokemusta muun muassa ollessani International Marketing Week –opintojaksolla Hollannissa Haagissa. Suunnittelimme siellä ryhmätöinä mm. lanseerauskampanjan hollantilaiselle brändille, ja voitimme ryhmien välisen kilpailun omalla kampanjallamme.

Minulla on kokemusta graafisen suunnittelun tehtävistä yli 15 vuoden ajalta. Olen suunnitellut erilaisia painotöitä sekä sähköisiä materiaaleja freelancerina yrityksille ja yksityisille henkilöille. Työskentelin 2007 - 2012 opiskelujen ohessa ja loma-aikoinani Lahdessa Mediatalo Esan (Etelä-Suomen Sanomien) palveluksessa mediatuotannossa, jossa suunnittelin printtimediaa ja verkkomateriaaleja. Olen ollut mukana myös erilaisten kampanjoiden suunnittelussa. Työskentelin helmikuusta 2014 - 2017 joulukuuhun asti mainostoimisto Brand MNGR:llä graafisena suunnittelijana. Työtehtäviini kuului laajasti erilaiset tehtävät aina jalkautusmateriaalien tuotannosta laajojen yritysilmeiden ja brändi-identiteettien suunnitteluun asti. Vuoden 2018 alusta alkaen olen työskennellyt Mainostoimisto Ilmeellä Lahdessa. Tällä hetkellä nimikkeeni on Art Director.

Toimin salibandyjoukkueen perustajana ja johtajana vuodesta 2002 aina vuoteen 2013 saakka. Hoidin kauden suunnittelun, budjetoinnin, sponsorointisopimukset, viestinnän ja yhteydet pelaajiin. Vastasin joukkueen verkkosivujen kehittämisestä ja päivittämisestä. Tämän lisäksi olen toiminut myös kahden jalkapallojoukkueen johtajana. Aiemmin vedin myös salibandykerhoja 6-12 -vuotiaille. Johtamis- ja organisointitaitojani olen kehittänyt myös varusmiespalveluksessa reserviupseerikurssilla ja johtajakaudella kokelaana. Sotilasarvoltani olen reservin vänrikki.

Luonteeltani olen positiivinen, vastuuntuntoinen, huumorintajuinen ja sosiaalinen. Kaupallisen koulutustaustani johdosta ymmärrän hyvin taloudellisten realiteettien vaikutukset markkinoinnin ja muun toiminnan pohjana. Aiemmissa työtehtävissäni olen saanut hyvää palautetta sekä työn laadusta että asiakaspalvelusta.

Opinnäytetyö [syksy 2012, LAMK]: Visuaalisen identiteetin kehittäminen, case: DuuniExpo
https://publications.theseus.fi/handle/10024/50326

Akseli Kilpinen
akseli.kilpinen [at] hohto.org

puhelinnumeroni saat pyytämällä sähköpostitse tai alla olevan lomakkeen kautta.

FB  |  LinkedIn

Yhteydenottolomake:

To prove you're not spam, select the word pirate

skyscraperpirateconsonantexamsharkdoor